GRATIS BOEKENKAFTDAG VOOR KINDEREN VANAF 6 JAAR IN GC DE KAM.

GC de Kam wil dat elk kind met mooi gekafte boeken aan het nieuwe schooljaar kan beginnen. Daarom stellen wij jaarlijks gratis kaftpapier, etiketten en nog ander leuk en handig schoolmateriaal ter beschikking. Kom dus naar Ezelsoor en kaft gratis al je boeken en schriften! Wij zorgen voor kaftpapier, etiketten, scharen en kleefband. Vrijwilligers zetten je op weg en helpen je mee om je boeken en schriftjes van kaftpapier te voorzien. Maar alle hulp van je familie is meer dan welkom!

Illustratoren

3 illustratoren illustreren de cover van jouw – met bruin kaftpapier gekafte – boek. Een originele tekening maakt jouw saaiste boek uniek!

Workshops & animatie

Wie even genoeg heeft van al dat kaften, kan zich uitleven in een van de interessante workshops:

 • Workshop gezonde tussendoortjes:
  Samen met diëtiste Nathalie Antonis leer je hoe je gezonde tussendoortjes kunt maken samen met of voor je kinderen, maar uiteraard ook voor jezelf. Tijdens de workshop kan je zelf aan de slag, je krijgt leuke recepten mee naar huis, de diëtiste staat ter beschikking voor al je vragen over gezonde voeding en je kan uiteraard ook proeven of het ook echt lekkere tussendoortjes zijn!
 • Pimp een pennenzak of turnzak:
  Je krijgt van ons een witte pennenzak of turnzak en het nodige knutselmateriaal. Het enige wat jij moet doen, is het schoolmateriaal naar hartenlust versieren!
 • Kalligrafie:
  Maak je schoolboeken compleet en laat je naam op je etiket kalligraferen door één van onze specialisten!
 • Creatief met kaftpapier:
  Heb je na het kaften nog wat kaftpapier op overschot? Gooi het zeker niet weg, maar loop eens langs de workshopstand van Karla Stoefs! Zij zal je tonen hoe je hier op een creatieve manier iets moois mee kan maken.

We verwelkomen je doorlopend van 12 tot 16 uur.

Schrijf je vooraf hier in en maak kans op een leuke prijs!

GC de Kam – Beekstraat 172 – 1970 Wezembeek-Oppem – www.dekam.be

Bericht delen